torsdag, juni 13, 2013

mot vidderna i norr!

I morgon åker jag norrut. Eller på lördag, beroende på min energinivå efter jobbet i morgon. Ska vara ledig en vecka och bli så myggbiten det bara går att bli. Och njuta av tid tillsammans med familj och vänner. Försöka släppa jobbet och slappna av. 

Tänkte passa på att kramas med föräldrarnas två nykomlingar. Rocky och Rambo. Bill och Bull. Knoll och Tott. Kling och Klang. Vet inte riktigt vad de heter ännu, men det är två små kattpojkar som såg gudomligt söta ut på bild! Gandhi kommer säkert tycka lika mycket om dem som han tyckte om Leffe. Typ jag-vill-leka-väldigt-hårdhänt-mycket.

Datorn följer med. Jag kommer blogga. Om jag inte blir uppäten av myggen eller fryser ihjäl. Var visst minusgrader förra natten. Usch. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: