torsdag, juni 13, 2013

mittiveckandrinken, -maten och -efterrätten.

Hela dagen på jobbet har jag, varje heltimme, hört: "Ett kundmeddelande: Ni har väl inte missat att vi firar lill-lördag idag..." osv. Det värsta med att jobba på onsdagar, det är den rösten. På kvällen tror jag till och med att de tjatar varje halvtimme. Bryt ihop.

Men, som sagt. Lill-lördag. Det firade jag och vackra Becks med att äta middag och efterrätt, dricka vin och latte på Harrys uteservering, samt inviga Cirkustältet för året. Helt fantastiskt! Fick sällskap av Mr Beach och min granne en stund också, som hade haft bromance när vi hade hoemance. Bra kväll!

Vissa dagar behöver avslutas med ett (eller fyra) glas vin, då alla dagar inte är mina bästa dagar. Det här var en av dessa. Tack älskade Becks för i kväll, du är underbar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: