fredag, juni 21, 2013

kvar för alltid. i alla fall en vecka till.

Veckan i Norrland närmar sig sitt slut. Så även min semester. Fast jag sörjer inte egentligen att semestern snart är slut - det gör inte så mycket - men desto mer sörjer jag att jag på söndagsmorgon lämnar Norrland igen. Lämnar familj, vänner och denna underbara plats Uttersjön.

Lämnar sjön, roddbåden och kvalitetstiden med pappa. Lämnar slöa frukostar och småprat med mamma. Lämnar underbara vänner. Lämnar fantastiska syskon och lika fantastiska syskonbarn. Lämnar skogen där hunden springer fritt. Lämnar världens bästa midnattsol. Lämnar tre miljoner myggor. 

Det sista kommer jag inte sakna. Inte ens lite.

Men resten. Familj, vänner, livskvalité. Jag måste köpa ett fiskespö. Men det är inte samma sak utan sällskapet. Men jag har haft en underbar tid här uppe. Hunnit träffa nästan alla - även om träffen med störrebror inte blev mer än en kram och ett hej lång. Nu ska jag bara njuta av en midsommar med familj och sedan en lördag ute på restaurang med tjejkompisar. Det kommer bli bra. Även om ångesten inför att lämna allt det här redan har börjat krypa sig på. Kan jag få stanna en vecka till?

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Life by Me sa...

Typiskt att jag inte kunde komma på middagen, hade varit kul att ses!