fredag, juni 21, 2013

en midsommarnatts dröm.

Utan blommor under kudden ska jag snart somna. Har heller inte gått baklänges naken över sju ängar, eller vad nu alla historier säger. Kanske ändå kommer drömma om min framtida äkta make. Även om jag finner det ytterst otroligt, har mest drömt mardrömmar på senaste. 

Har haft en härlig lugn midsommar med familjen ute i Uttersjön. God mat, mycket mygg och harmoniska barn. Pysslat med naturliga norrländska aktiviteter som luftgevärsskytte - konstaterar att jag skjuter betydligt sämre stående än när jag får ta stöd mot något. Och någon jägare blir jag nog aldrig. 

Bildkavalkad kommer. Men kanske inte förrän jag är tillbaka i Mellansverige igen och hunnit ladda in bilderna från kameran i datorn. 

Sov gott alla där ute, med eller utan blommor under kudden!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Helle sa...

Vad hände med den framtida i Göteborg? :S

viktoria cederberg sa...

Jadu. Det blev inte riktigt som hoppats Helle. :(