fredag, juni 14, 2013

ems.

Här nedan ser ni en av mina allra närmaste finaste vänner. Emma, oftast bara kallad Ems. Bilder är dessutom ärligt stulna från hennes instagramkonto (@lundstrome), hon får skylla sig själv. Ha! 

Hur som. Ems. Vi träffades första gången på ett zonläger i fotboll när vi var sisådär 13 år. Blev vänner något år senare. De bästa av vänner - och har varit det sedan dess!
Vi har nästan aldrig bott i samma stad, men det har aldrig påverkat vår vänskap. Hösten -99 flyttade jag till Umeå, och efter det har vi bott i samma stad i cirka fem månader under 2003. Det är allt. Inte bara det att jag haft svårt att sätta ner bopålarna, så flyttade hon till England. Och har bott där i närmare tio år nu.

Tills igår. Nej, vi bor inte i samma stad nu heller. Men det känns nästan så. En timme med tåg. 12 mil. Ett stenkast bort. Nästgårds. Igår flyttade Ems hem till Sverige igen och dessutom till den kungliga huvudstaden. Helt underbart! 

Att mina föräldrar dessutom bor i samma norrländska avkrokar som hennes pappa har hus och hennes mamma har sommarstuga gör vår samtida norrlandsvistelse ännu trevligare.

Ems, om du bara visste hur glad 
jag är att ha dig nära igen!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Ems sa...

Men åååhhh hjärtat!! Längtar efter dig! <3