fredag, juni 28, 2013

det där om att älska sommaren.

Söndagskväll kom jag tillbaka till Västerås igen. Måndagskväll var jag bjuden till Nordinskan och Erik. Tisdag shoppade jag och tog hand om mig själv och mitt hem. Onsdag hängde vi hos Beachen, drack champagne och skrattade, gick på Cirkustältet och drack drinkar till dess att de höga klackarna var svåra att gå i och sparkades av. Inte helt ovanligt var hemfärden skolös. 
Förutom att dricka drinkar på lokal i veckan, så dök även Ems upp igår och kastade in en flaska champagne på kylning - precis vad jag inte alls längtade efter just då. Men ju längre kvällen löd, ju kallare blev flaskan och tillsammans med pizza och grogg på balkongen försvann även den. Idag vinkade jag adjö till henne igen, efter att ha ätit en langos på stan. Vilka fantastiska dagar i goda vänners lag jag haft! I morgon är jag åter i butiken efter två lediga dagar. 

Ikväll har jag förövrigt färgat håret. Hejdå mörkbrunt. Hello orange. Ni kan numera kalla mig Miss Carrot Top. Mer bilder på det kommer senare!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: