måndag, juni 10, 2013

anonyma shopaholics någon?

Jag har alltid älskat att shoppa. De som säger att det inte går att köpa lycka vet inte var man ska shoppa och så vidare. Jag får en varm känsla i magen och känner ett fint rus i kroppen. Jag blir helt enkelt en lyckligare människa.
Då livet i övrigt just nu lämnar en del att önska, söker jag alla kickar jag kan få - alla möjligheter att bli lite gladare. Jag vet inte om det är tur eller otur att jag jobbar i en klädaffär. Oturen är väl att jag v a r j e dag utsätts för kläder och turen är väl att jag i alla fall har rabatt på de kläder som får flytta med hem till mig. Jag vet lixom inte hur jag ska göra för att undvika det. Jag menar, när den mintgröna kavajen tittar på mig med sina rådjursögon och säger "snälla, snälla. de andra kavajerna mobbar mig, kan inte jag å bo hemma hos dig istället?" så kan jag självklart inte säga nej.

Nu hänger det en mintgrön kavaj på min nyinköpta klädställning och ser ut att trivas ypperligt. Lite jobbigt att kläderna spelar på mobbad-kortet, de vet att jag inte kan motstå ett plagg som mår dåligt.. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: