söndag, maj 05, 2013

when the sun shines och sickan hund ska motioneras.

Inte så att han är censurerad, herr Beach. Bara det att att jag älskade bilden på han och hans hund, men tyvärr var hans blick lite lik Gomer Pyle's i Kubricks klassikerrulle Full Metal Jacket - och det vill jag inte visa upp för världen. 

Har haft en bra dag. Har mest gått omkring (hej skavsår!). Först en långstyrning med fyrfotingen. Och sedan till Kristiansborgshallen för att se IFAH ta SM-silver i innebandy. Ner på stan, kolla läget lite. Hem till Herr Beach och ut på promenad ner till kajen med honom och Sickan Hund. Åt en glass som den lilla fröken gjorde allt i sin makt för att få smaka på. Och så hem - och ut med min egen hund igen!

Så tog den lediga helgen slut. Lördagen var absolut ingen jättebra dag för mitt humör - idag har varit lite bättre i alla fall. Även om jag inte riktigt nådde de där topparna som jag hoppats på. Men vi testar igen i morgon, jobbar hela dagen i butiken - titta in och säg hej vetja! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: