torsdag, maj 23, 2013

kampanj!

Åkte in på jobbet, packade upp varor i några timmar. Allt för att få så mycket ordning som möjligt på alla varor som i helgen går ut på kampanj - skitsnygga kläder för skitlite pengar. Hur värt som helst. Dessutom jobbar jag hela helgen - samtidigt som jag ska försöka vara en trevlig flickvän om kvällarna - så jag tycker absolut att ni ska titta in och kolla läget om ni har vägarna förbi Erikslund. Eller så tar ni medvetet vägarna förbi Erikslund helt enkelt!

Vi fick även in en riktigt schysst ärmlös skjorta som jag ska haffa så snart jag börjar jobba i morgon. Kommer bli skitsnygg till ett par höga svarta jeans! Minns inte vad den kostade, men det var absolut inte många slantar, kanske en hundring? Mange takk, den tar vi. Blir en härlig helg i butiken, många intensiva dagar framför mig med massor av jobb. Men jag gillar det ju. Och sedan avslutas dessa intensiva dagar med att jag på torsdag åker på en alldeles fantastisk semesterresa till Turkiet. Hörde jag ett "woop woop"..?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: