lördag, maj 18, 2013

jobb och ballemiddag.

Jag piffade till min balkong igår. Hängde upp mina solcellslampor, torkade av möblerna och plockade ut lite lull-lull. Kuddar och ljuslykter. Ska ordna med lite blommor också, men jag tror kanske det blir efter utlandssemestern (13 dagar kvar, yeah baby yeah!). 
Har haft en sanslös dag på jobbet. Lika rolig som den var jobbig! Vi fick extrema mängder sjukt fina varor (och oj vad dyrt de kommer bli för min egen del!) som vi har packat upp, räknat av, larmat, levererat in, satt etiketter på, galgat och hängt ut i butiken. Men jag har varit på jobbet från 09.30 till 20.30 och endast druckit en smoothie till "lunch" på stående fot. Var helt slut när jag kom hem - inte helt oväntat.

Min bästa Mr Beach hade dukat upp på min balkong. (Det var en god idé att ge honom min extranyckel.) Massor med mat och en flaska rött. Fy fan vad jag uppskattar detta! Vi satt kvar där ute och pratade, skrattade, åt tills dess att det började bli lite kallt att sitta ute enbart i t-shirt - insåg då att klockan passerat halv elva. Tack bästa vän. Jag har inte ord för vad detta betydde för mig ikväll. 
I helgen ska jag försöka vara ledig. Det brukar gå.. sådär. Men jag ska i alla fall försöka! Mycket händer på jobbet just nu - men bara bara bra saker! Hurra - jag älskar verkligen mitt jobb!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: