tisdag, maj 21, 2013

jag var i alla fall ren i morse.

Jag gick i alla fall till jobbet idag med en ren vit t-shirt. Kom hem med den i väskan och med en något renare svart tischa som skylde min kropp istället. Det där med ljusa kläder och stora leveranser - jag förstår inte att jag ännu inte lärt mig att den ekvationen inte går ihop.
Jeansjacka Rut Mfl. // Tischa, Cheap Monday/Rut Mfl. // Jeans, Dr Denim/Rut Mfl. // 
Lätt hänt lixom. Bara råkar spendera pengar varje vecka på jobbet. 
Näsan pryds av min kompis Mr Ray Ban från Larsson Optik.

Ikväll drömmer jag mig bort. Lika mycket till Kungsleden som till den kommande Turkiet-resan. Måste höra med släkten från fjället hur det är med fiskekort och om det finns några bra sjöar efter den sträckan, eller om jag ska avvika från leden någonstans för att promenera till den där perfekta lilla sjön där rödingen alltid nappar. 

Snart kommer Skatteåterbäringen, då ska jag börja inhandla allt som inhandlas bör! Vilken tur att jag verkligen gillar att shoppa - även om min erfarenhet av att shoppa funktionskläder inte är särskilt stor!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: