lördag, maj 04, 2013

hund, inte fyllehund.

Sickan Hund. Charmören. Hon är rätt bedårande, även om hon ibland inte ser så smart ut. Förlåt Patrik! Men hon ser inte alltid helt briljant ut. 

Har uppenbarligen hängt hemma hos denna ikväll - tillsammans med hussen, Stek och Mari. Tacos i ofantliga mängder tillsammans med Cola Light och Ishockey-VM. Kanske inte det piggaste gänget i världen, men ändå väldigt trevligt. Tittade förbi ett par av stadens nattliga inrättningar innan jag åkte hem, vi hälsade på männen i babyblått och försäkrade oss om att de hade staden under kontroll. I alla fall krogdörrarna. Insåg samtidigt att morgondagens inbjudan till att dricka alkohol kändes ofattbart jobbigt. Jag vill inte ha klackar. Orkar inte klä upp mig. Bli onykter. Svaja. Må illa. Vara bakis.

Kanske känns bättre i morgon. Annars sviker jag laget. Fokuserar på träning, vila, sömn och kvalitetshundtid istället. Vi får se hur jag mår helt enkelt.   
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Asbra kurs mot baksmälla:

BEROCCA! =D


Funkar enbart eller om du kombinerar
med typ fyllekäk. Min kombo är:

Ett glas berocca innan utgång, ett glas innan läggdags och har du kalasat dig apfull dricker du även ett glas resorb och skedar i dig snäll honungsyoghurt. Wooopa! Söndagen existerar då med.

// Bakiskur by J