torsdag, maj 30, 2013

en veckas frånvaro/semester

18 november frågade min mor om jag kunde tänkas få ledigt/hitta en hundvakt en vecka i maj, för att åka till solen. Under julledigheten bokades resan fast. I morgon åker vi. I MORGON! Som jag har längtat! Och så länge jag har väntat! Jag kommer dock inte att blogga under veckan, då jag inte har någon dator med med. Men kameran är med och enligt beskrivningen på resebyråns hemsida ska det finnas wifi på hotellet - så ni får helt enkelt följa mig på Instagram istället.
Jag är åter igen nästa fredag. Med minneskortet fullt i bilder och då lovar jag årets värsta kavalkad av bilder. Men innan dess återfinns jag i Turkiet med min underbara, fantastiska familj. Jag saknar er så mycket! 

På återseende!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: