onsdag, maj 01, 2013

den där träningen.

Snart är mina trettio dagar tillsammans med Jillian Michaels över. Skulle egentligen gjort mitt sista pass i morgon, men då jag var träningsledig i helgen så blir sista passet först på lördag. Konstaterar just även att min MacBook inte tycker att "träningsledig" är ett korrekt ord - borde jag se det som ett tecken? 

Så, dag 27 av Jullian Michaels 30 Day Shred avklarat och dag 22 på The Squat Challenge. Ser inte samma extrema resultat som jag gjorde under FitnessFighten förra sommaren, men det är okej. Den träningen var tyngre än den här!

Har ett nytt favoritkvällsmål. Mosad banan blandat med kvarg och vaniljpulver, toppat av skivade jordgubbar. Nom nom nom! Försöker hela tiden hitta nya sätt att avnjuta kvarget på, så jag inte blir less!

Nu är det dock dags för sömn. Är en viktig del av hela den där träningsgrejen sägs det. Är i butiken hela dagen i morgon, titta in och säg hej vettja!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: