onsdag, maj 29, 2013

bildnörd: senaste

Helgen var intensiv - men väldigt bra. Tack. Veckan började med kaos, och jag avslutade dagen med att flippa ur totalt. Vissa dagar svämmar det bara över helt enkelt. 

Idag var en mycket bättre dag. Hann äta lunch till och med. Fortfarande mycket att ordnafixagörastyraupp innan jag med gott samvete kan åka på semester. 
1. Off-duty-outfit. // 2. Reseprepp. // 3. Oldie but goodie, mina fina gamla rosa boots. // 4. Ett armband jag försökte lura pojkvännen passade bättre på mig. Gick dåligt. // 5. Gårdagens avslut. // 6. I am driving one of your cars. // 7. On-duty-outfit.

Jag orkar inte skriva mer. Har massor att skriva men ingen energi att ta tag i det. Klockan närmar sig ett och jag ska innan jobbet i morgon hinna skriva kontrakt på lägenheten. Hejdå andra hands-kontrakt, hej första hand! Måste upp tidigt helt enkelt. God natt!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: