söndag, maj 19, 2013

bara vara ledig ledig ledig.

Stämplade ut från butiken vid stängning i fredags, och har sedan dess varit ledig. Sovit. Gått långpromenad med Herr Beach och herr Fyrfoting. Tittat på en häftig paradorkester. Låtit hunden premiärbada. Fått skavsår av blöta Converse. 
Under lördagskvällen bjöd floristbrudarna in till grill och rosé på balkongen. Helt fantastiskt initiativ. Drack vin, dansade och skrattade. Underbart! Tog en taxi (som försökte vinna kampen över en betongsugga. det gick sådär.) till Hattfabriken, insåg att det var väldigt stillsamt där ännu. Smet in på BMB och drack en cosmopolitan och dansade en timme eller två. Mina vänner gick hem och jag träffade på andra gamla oväntade vänner när jag tänkte gå hem - och kvällen fortsatte. Landade hemma närmare fyra efter att även hunnit fylla upp magen med en burgare på Donken. En härlig kväll i sommarnatten!  

Idag har jag njutit av en skogspromenad med fyrfotingen. Hälsat på floristen på hennes jobb. Lunchat med Emelie på stan och njutit av sällskapet. Nu väntar jag bara på att regnet ska avta innan jag ger mig ut med fyrfotingen ännu en gång! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: