fredag, maj 03, 2013

00:08 och helt slut

Nej, jag ville inte. Jo, jag gjorde det ändå. Nej, jag kan inte riktigt varva ner. Jo, jag är helt sjukt trött. Nej, jag vill inte vara vaken. Jo, jag måste verkligen somna snart. 

När jag jobbar stängning blir det lite tokigt. Hemma ca 20.30 och då är det hundtid till närmare 22.00. Efter det är det min tur med träning, mat, dusch och allt annat jag vill hinna göra. Men att träna kring 22.30 är inte alls ultimat då jag 1. Är trött, 2. Har ont i fötterna, och 3. Har svårt att varva ner av endorfinkicken. 

Konstaterar att jag, när jag jobbar heldagar, inte har något liv. Vakna, snygga till, ät frukost, mata hund, gå ut med hund, jobba, mata hund, gå ut med hund, träna, ät kvällsfika, sov. Inte för att jag klagar egentligen. Love life lixom! 

Nu är jag dock på den sista punkten. Sov. Wish me luck..  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: