torsdag, april 18, 2013

SM-GULD 2013

Jag kan inte vara i Skellefteå och fira hela helgen lång. Även om det inte finns någonstans jag skulle vilja vara mer just nu. Jag började gråta i bilen på väg hem från jobbet i kväll, när jag insåg att laget ledde med 3-0 och var på väg mot ett SM-guld.

Jag har levt, älskat och andats hockey i så många år. Åkt Sverige runt för att se matcher. Klätt mig i svart och gult. Fått mina vänner att sjunga ramsor med mig på läktaren. Varit krönikör för Skellefteå AIK. Jobbat på arenan i några år. Sett laget ta steget upp till Elitserien. Gråtit i motgång. Gråtit i medgång. Och så mycket mer... 

Jag önskar jag kunde vara i Skellefteå just nu. 
// Diverse bilder från senaste sex åren som hockeynörd. //

Tack för alla fina minnen. Tack för att jag i år får stoltsera med att jag hejar på Sveriges Bästa Lag. Guldlaget. Fira ordentligt nu alla där uppe...

This is my hometown.

_________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: