söndag, april 28, 2013

pizzeria expressen

Jag har bott i lägenheten sedan mitten av februari, men ännu inte testat pizzerian i grannhuset. Av ren självbevarelsedrift faktiskt. För så länge jag kan inbilla mig att de inte gör goda pizzor behöver jag inte längta efter dem. Men om jag testar, och de kanske gör riktigt goda pizzor så finns alltid risken att jag går dit igen. Och igen. Och igen. 

Idag har jag däremot beslutat att testa stället. Visserligen blir det bara en sallad, men ändå. Risken är alltid att jag blir stamkund på köpet. Ungefär som när jag bodde granne med Bistro 65 - som dessutom gjorde stans bästa kebabtallrik. Och den lilla pizzerian/butiken Ren&Blue på hörnet vid Döbelns Plan i Umeå, som ägdes av en mycket charmerande äldre herre som gladeligen gjorde den ena specialpizzan efter den andra åt mig. 

Ska gå iväg och hämta min sallad nu. 
Återkommer med ett utlåtande.

Uppdatering: Efter intagen middag kan det konstateras att jag inte kommer bli stamkund. Inget fel på salladen, absolut inte. Men inte wow-upplevelse heller. Jag får fortsätta med min havregrynsgröt när jag inte orkar laga mat helt enkelt. Eller se till att alltid ha ägg hemma, till omelett.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: