onsdag, april 24, 2013

personliga mål

Jag tycker inte att träning är så där vrålspännande. Jag tappar rätt fort intresset. Idag har jag gjort pass nummer 22 av Jillian Michaels 30 Day Shred och nummer 17 på 30 Day Squat Challenge. Min kropp skriker efter träningsfria dagar, men jag fortsätter tjura. 

För hur opeppad jag än är, så är jag extremt tjurskallig. Och det är till min fördel! Har jag bestämt mig så har jag bestämt mig och så vidare. Men nu är snart mina 30 dagar över och jag behöver nya utmaningar. Helst ska passen inte ta mer än 45 minuter och jag föredrar om de finns på youtube eller liknande. Har ni några tips? Har kollat på P90X, men jag är inte riktigt där ännu. Kanske i höst?

Jag har nämligen snöat in på instagrambilder av vältränade tjejer. Följer massor av användare som bara lägger upp inspirationsbilder. Kan de så kan jag, eller hur? Har inga visioner om att det kommer gå fort. Eller vara smärtfritt. Eller ens roligt. Men resultat är kul, så det är det jag får fokusera på. Har inte lagt upp någon plan heller. Ännu. Ett steg i taget.

Först ut - ett ny utmaning! Hjälp mig hitta någon bra!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Lovisa Jennervall sa...

Du kan följa min hälsoinstagram _shapeup, om du vill :) finns ingen bild på mig som vältränad tjej där än, men tanken är väl att sådana ska komma i framtiden! ;)