torsdag, april 04, 2013

news on the nose.

De fantastiska Larsson-bröderna på Larsson Optik var snälla nog att beställa hem ett par nya Ray Ban Aviator till mig. Jag fullkomligt älskar mina Wayfarer - men vem har sagt att man inte kan ha flera kärlekar att pryda näsan med?  

Har varit extremt peppad på ett par med spegelglas ett tag. Så nu kunde jag inte låta bli. Är helt övertygad om att de kommer bli en lika fin följeslagare som mina andra Ray Bans! 

Pratade om det där med dyra solglasögon med kollegan Ami häromdagen. Förr kraschade jag minst tre par solglasögon per sommar - men sedan jag börjat lägga ut lite mer pengar på det, så har inga gått sönder. Mina Chanel är fortfarande i helt okej form - en liten repa bara - trots att de följt med i typ sju år nu. Antar att det beror på en kombination av att det är lite bättre kvalité på dem, och att jag är betydligt försiktigare med dem.
__________________________________________ Viktoria