onsdag, april 10, 2013

love life.

Jag är helt knäckt. Förstörd. Slut som artist. Slagen hjälte. Men vad gör väl det? Skulle vara ledig idag efter nio dagars hårt jobb. Men åkte på inköp istället. Fick veta att min personal var sjuk. Resulterade i att jag lämnade hemmet vid åtta, kom hem från Örebro strax efter två och tog finhunden på en promenad - sedan till butiken och jobbade till stängning. Vem har påstått att livet som chef är glassigt? 

Men det är okej. Det behöver inte vara glassigt. Inte alls. Det är okej att det är hårt jobb. Jag gillar det! För även om jag var så trött i huvudet när jag kom till butiken idag, att jag var nära att börja gråta - så älskar jag det. Älskar det som fan, pardon my french. Och tack bästa Beachen - du förstår när jag behöver kall Cola Light och en banan som bäst. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: