måndag, april 15, 2013

love. dog. training.

Ingen kan någonsin ta förstaplatsen från min fina fyrfoting Gandhi, men Sickan Hund ligger på en fin andra plats. Dock hjälper knappt ens tuggbenet när jag tränar - det är visst otroligt mycket mer spännande att skutta runt i lägenheten tillsammans med mig än att hålla sig ur vägen.
Skulle träna i morse innan jobbet. Vaknade av alarmet klockan åtta och kände mig rätt pigg. Klev upp, gick på toaletten men såg hur Gandhi låg kvar i sängen. Så jag gick också tillbaka, kröp ner intill honom. Ställde om klockan - och somnade. Inte blev det någon träning i morse inte - men tro inte att jag skippat den för det. Har tränat nu under kvällen istället. 

Jag hoppas fortfarande att träningsflugan ska bita mig. Ordentligt. Älskar att sitta och titta på bilder på Instagram - bilder av vältränade människor. Starka. Inser att jag absolut inte har intresset av att banta ner mig och bli skinny. Det skulle jag aldrig heller klara av. Men välformad. Tränad. Det vill jag minsann vara. Lagom till nästa sommar eller något sånt. 

Men då måste jag börja tycka att träning är kul. Annars kommer det bli ett långt år av motstridiga känslor och hat till hantlarna. Så håll tummarna att jag blir biten jag också.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: