onsdag, april 03, 2013

just another day in paradise.

Helt allvarligt. Vilken underbar dag - förutom att det var toklugnt på jobbet. Men se fördelarna, jag hann städa och röja lite! Har även fått ordning på massa pappersarbete och butiken, den är minsann näst intill flawless. Så jag får se det positiva helt enkelt. Dessutom fortsätter solen visa sig från sin bästa sida och hunden, han är minsann den bästa hund man kan tänka sig.
Jag tycker faktiskt att livet är rätt fint just nu. Jag älskar mitt jobb. Det är vår. Semestern med familjen närmar sig. Enda smolket i bägaren är att jag saknar allt och alla i Norrland, samt den där killen på västkusten som jag tycker så oförskämt mycket om. Och att jag är i läskigt dålig form - men det går att åtgärda! Herregud, har ju 57 dagar på mig att lösa problemet, det går alltid att göra det hela lite bättre. 

Nu ska jag äta lite kvällsmat: kesella, melon och jordgubbar tror jag det blir. Har ätit dåligt och är hungrig som en varg, typ. Sedan blir det sömn - imorgon står inköp, bästexkollegakramar och jobb på schemat! Hurra!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: