lördag, april 06, 2013

Jillian Michaels 30 Day Shred

Jag skrev om det redan igår, att jag utmanat min fina vän Cams i Jillian Michaels 30 Day Shred. I morgon har även Signe lovat att haka på utmaningen. Johanna, kommer du också med?

Konceptet är enkelt. Träna varje dag. Första tio dagarna tränar ni efter den här videon (länk!), nästkommande tio dagar efter den här (länk!) och de sista tio dagarna efter den här (och en till länk!). Jillian guidar genom övningarna, vissa övningar är finns lätt modifierade så att vi soffpotatisar också orkar med dem. Det enda som behövs är lite tjurskalle, ett par hantlar och ett golv med en matta att utföra övningarna på. Och det tar inte ens en halvtimme! 

Edit: Att tillägga, kosten har självklart lagts om. Hur mycket jag än tränar kommer jag inte i bättre form om jag fortsätter frossa i godis, glass och pommesfrites. Mycket protein, lite fett, lämpligt med kolhydrater. Socker någon enstaka gång. Äta ofta och nyttigt. 

Så nu Signe förväntar jag mig att du uppdaterar i morgon om dina framgångar - och hoppas att du hakar på också Johanna. The more - the merrier!

Dag fyra, check!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Life by Me sa...

Jag måste i alla fall ta nya tag, jag var ju så himla duktig för ett par månader sedan! har just skrivit om det. Men att träna varje dag kändes för jävligt jobbigt rent ut sagt, jag som tycker det är såååå trist med de fyra dagar i veckan jag har nu.... och att orka göra det när man kommer hem halv åtta på kvällarna och när man aldrig sover hela nätter... ja, bortförklaringar och jag är lat! Kanske hinner träna före jobbet? Tål att tänkas på...
Kosten är det största problemet för mig och jag måste börja om där... Får se om jag hakar på, ska fundera under morgondagen... :)