tisdag, april 09, 2013

i mörkret.

I mörket kan ingen höra dig skrika. Eller se mig vifta med armarna när jag gör Jumping Jacks. Jag bor nämligen rätt nära grannarna i huset intill, och jag vill v e r k l i g e n inte att de ska ha fri insyn när jag står där och ograciöst studsar i vardagsrummet kvällstid, oftast enbart iklädd underkläder dessutom.  
Ni fattar det där med en upplyst lägenhet och mörker utomhus? Så, för att undvika att bli grannarnas kvällsunderhållning så tränar jag i mörker - endast i skenet från min MacBook där träningsfilmen rullar. Just denna kväll blev jag liggande på golvet i mörkret efter avslutat träningspass. Kan bero på att jag tog ut mig ordentligt. Och är trött efter arbetsdagen. 

Men träningen är avklarad för den här dagen. Dag 7 av 30 på Jillians 30 Days Shred och dag 2 av 30 på The Squat Challenge. Varför bara köra en utmaning när man kan köra två samtidigt? 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: