tisdag, april 09, 2013

gammal som gatan.

Seriöst. Jag fyller trettio i år. The big three-o. Och det känns helt okej. Framför allt då jag får visa legitimation när jag beställer vin på restaurang, vill gå in på O'learys eller köper trisslotter på Ica. Kanske borde tacka den taskiga hy och de finnar som jag i vanliga fall föraktar. För det måste vara anledningen till att de misstar sig så. 

Känner mig oftast inte som trettio. Men när en av tjejerna i butiken berättar att hon när hon var liten brukade mima framför spegeln till den låt som just spelades, kom det lite som ett slag i ansiktet. Hon dansade framför spegeln, själv gick man på gymnasiet när låten ifråga släpptes. 

Nåja. Ålder är väl ändå bara en siffra? 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Life by Me sa...

Jag tyckte inte 30 var jobbigt alls, däremot hade jag en kris vid 25 och jag känner att jag kommer att få en nu när jag närmar mig 35... :/