fredag, april 12, 2013

flying free.

Jag älskar min bil. Lilla Blomman. Och idag har hon fått lite kärlek! Åkt genom biltvätten på Statoil. Fått nya skor. Eller ja. Däck. Fast nya är de inte heller. Hon hade dem förra sommaren också. Men de får duga. En överviktig man som glatt skyltade med sitt myntinkast fick ordning på henne och hennes tassar. Värt att betala någon att göra det åt mig - jag är inte helt förtjust i att smutsa ner mig och lägga ett par timmar på ett däckbyte.

Skulle vara ledig dag. Det gick inte så bra som önskat. Åkte till förra jobbet, kramades med bästexkollegan och passade på att smygjobba lite samtidigt - jag minns fortfarande rutinerna, ha! Åt lunchmiddag på nya Coffeehouse by George med den fina Örebroskan, älskar kvalitetstid med mina vänner. 

Ikväll blir det fruktsallad och film. Love life. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: