måndag, april 08, 2013

egoistiska jävel.

Det snöar inte inomhus på första bilden. Jag har bara en väldigt smutsig spegel. Som har varit smutsig alldeles för länge. I övrigt har jag börjat med mittbena. Och trivs förträffligt. Håret är visserligen lite för rött just nu, råkade överdosera med den röda färginpackningen jag brukar blanda ihop med min vanliga bruna. Men det tvättas väl ur. Hoppas jag.
Jag kände mig snygg idag. Även om pojkvännen är skeptisk till både det randiga och det faktum att det är en kavaj. Han kan minsann knipa igen, tycker jag. Inväntar massa grymma nyheter till butiken de närmaste dagarna, risken är att det blir dyrt att jobba. Men det är det värt - älskar verkligen att själv få vara med och bestämma vad som skall köpas in! 

Har en härlig egoperiod nu. Men jag passar på de perioder jag trivs med mitt utseende. Mår dessutom fantastiskt bra, även om jag är trött. 2013 är mitt år, helt enkelt! Godnatt mina vänner!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Johanna - Life by Me sa...

Snygging!

Lovisa sa...

Jag tycker också brorsan kan knipa igen! Supersnyggt :)