tisdag, april 30, 2013

egentid.

Njutning för mig är egentid. Att sitta själv på ett café och äta lunch är något av det bästa jag vet. Idag satt jag på nya Coffeehouse by George och åt deras underbara chevresallad. Läste en tidning och kände lugnet. Älskar't! 
Har i fyra dagar försökt hitta ett par skor att ha på störrebrors bröllop nästa helg. Jag vet vad ni tänker: har inte du hundra par skor? Och nja, i alla fall kring åttio par bor hemma hos mig. Och ja, det borde väl finnas några skor jag kan ha på bröllopet. Och det finns det! Men jag vill ha ett par skor utan klackar - för att inte växa ifrån pojkvännen som kommer finnas vid min sida. Alla mina fina skor har mellan 12 och 15 centimeters klack! 

Så jag äger nästan inga skor utan klack. Till problemet på skoaffärerna: jag är ingen ballerinatjej. Vill heller inte ha några gladiatorsandaler. Loafers är bara att glömma. Jag vill ha rock, attityd och lite feelings. Köpte i dag ett par lågklackade skor, men de kändes inte riktigt bra och får åka tillbaka till affären. Överväger ett par riktigt rejäla boots, och satsa på att gå som en rockbitch. 

Men det finns inte allt för mycket snygga boots i affärerna när sommaren snart är här. Ska försöka igen imorgon. Ytterligare ett varv i skoaffärerna under lunchen..  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: