fredag, april 05, 2013

(borde ha publicerats imorse. men man måste klicka "publicera" också.)

Jag gillar egentligen inte alls att träna. Tycker överlag att det är tråkigt. Det är jobbigt att hela tiden behöva tvätta håret för att jag blir svettig och ja, ni fattar. Det finns en anledning till att jag ser ut som jag gör, helt enkelt. 

Men hur mycket jag än ogillar träning så älskar jag utmaningar. Förra sommaren gick jag genom Fitnessfigten med fina resultat. Nu ser jag lika slarvig ut igen, som innan det. Om inte värre. Så då tar vi en ny utmaning - och denna gång har jag utmanat Cams på Jillian Michaels 30 Day Shred. Jillian är hon den där skrikande PT'n från Biggest Looser, och hon har ett träningskoncept på 30 dagar. 

Har precis klarat av dag 3/30 och svetten rinner från mig.  In i duschen, göra ett tappert försök att bli snygg och iväg till butiken. Heja!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Life by Me sa...

Men åh, jag behöver också en utmaning! Var duktig före och efter jul i ett par månader, men sen har det gått utför igen... Vill ta tag i det men orkar liksom inte, gillar inte heller att träna egentligen och gillar nog choklad alltför mycket...

Har ni köpt en DVD, kollar ni på youtube eller är det en bok?