onsdag, april 17, 2013

bildnörd: tattoo, middag och rödtjut.

Lediga dagar är sköna dagar, även om jag har fullt upp när jag är ledig. Spontanbokade in en tatueringstid hos bästa Mikke, och skaffade lite nytt bläck i huden. Hängt någon timme eller två på gamla jobbet med Bästexkollegan och avslutat kvällen på Bishop Arms tillsammans med Nordinskan, hennes kollega och en gemensam lärare till oss. Underbara kväll!
1. Swag baby! // 2. Tattoo. // 3. Mikke in action. // 4. Aj. Ont. Aj. Ajajajajajajajaj. AJ! // 5. Done! // 6. Kom hem och insåg att hunden ätit upp min post. // 7. Gullehund. // 8. Chevre Chaud på Bishops med Roffe. // 9. Nöjd hemma igen.

Om jag någon gång igen påstår att jag ska tatuera mig på fötterna - kan någon då påminna mig att det för förbannat ont. Nyckelben, revren - piece of cake. Minns inte att det gjorde så här ont med det övriga jag har på benet/foten. Men tydligen. God damn! Och jag brukar inte vara särskilt kinkig. 

Kvällen var fin. Några glas vin, en sallad med chevreost och ytterligare en vinst av Skellefteå AIK. Fullkomligt fantastiskt! En enda vinst bort från ett SM-guld - och fyra chanser att ta det. Tredje året Skellefteå AIK spelar SM-final - men den här gången finns det verkligen en chans att vinna också...
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: