tisdag, mars 26, 2013

shop til' you drop

Lönen kom in på kontot. Sågs. Och försvann. Eller något liknande. Hittade en jacka på Solo som hoppade på mig, bönade och bad om att få följa med mig hem. Kunde. Inte. Låta. Bli. Trots att jag tror att killen i kassan gjorde sig lite rolig över min norrländska. Fast det bjussar jag gärna på. Jag är trots allt norrlänning..  

Och stövlarna. Dessa stövlar. En underbar rip off på de från Primeboots, fast från Scorett i stället. Förra årets modell och jag har dreglat över dem sedan de först dök upp i fotostudion på f.d. jobbet. Tror jag började tjata i redan sommar på att få köpa dem av chefen som stod som ägare. Med negativt resultat. Men skam den som ger sig! Så nu är jag ägare till ett par perfekta skinnstövlar och något fattigare.

Men de är så snygga. Så perfekta. Knappt någon klack. Svarta. Skitsnygga. Och kommer garanterat bli sköna också, så snart jag hunnit gå in dem ordentligt. Dessutom är de knappt använda utanför fotostudion och därför i väldigt fint skick. Bra köp Cederberg!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: