lördag, mars 09, 2013

long time ago.

Det var länge sedan jag jobbade helger. På arenan jobbade jag visserligen lördagsmatcher ibland, men det var på Waynes-tiden senast, som jag jobbade hela helger. Och där slutade jag 2006. Ha! Härligt ovant, men inte särskilt jobbigt. Det är kul att jobba när det är som mest folk på gång, tyckte precis samma sak när jag hängde på kaffeshoppen. 

Resulterar dock i att jag är ungefär tråkigast i världen dessa helger. Kom hem idag, tog en lång promenad med fyrfotingen, kokade några ägg och en tallrik havregrynsgröt. Melodifestivalmys på hög nivå lixom. Om jag orkar engagera mig, blir det morötter och lite dip till kvällsmys. Inte helt säkert att jag orkar. Skönt att inte lämna soffan mer än nödvändigt. 

Imorgon är jag på jobbet igen. Ni hittar mig på Erikslunds Shoppningcenter, andra våningen, ungefär i  mitten på bygget - Rut Mfl.  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: