måndag, mars 18, 2013

kickstart my week.

Började arbetsveckan med öppning-stängning, med sällskap av The Incredible Ami. Vi har nästan fått ordning på butiken efter den enorma leverans som kom i fredags - jag tycker verkligen att exponeringen är riktigt kul! Jag har mycket att lära, men det känns som om jag börjar få kläm på det. 

Jag är väldigt trött nu däremot. Och imorgon har jag kallar till personalmöte klockan 08.00, och tänkte hinna förbi Ica Maxi och köpa frukost till mina tjejer innan, det kommer bli en tidig tidig morgon. Turligt nog kan jag åka hem och mysa ett par timmar med min fina fyrfoting efter mötet, börjar inte jobba förän 14.00 - skönt!

Lyssna klart på hockeyn - heja Skellefteå AIK - och sedan Skypa med bästa Ems. Blir en bra avslutning på den här dagen!

Auf Wiedersehen! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: