tisdag, mars 05, 2013

förändring.

Jag måste verkligen uppdatera min blogg. Jag är inte blond längre och har uppenbarligen bytt jobb. Men jag måste hitta energi och ork att göra det. Ikväll finns där inget sådant. Spenderat 11 timmar på mitt nya jobb och är mer än lovligt trött i huvudet nu. Har jobbat med Ami hela dagen, butikschefen i Rut Mfl-butiken på Marieberg, Örebro. Underbar människa som får mig att ännu en gång inse hur snyggt det är med tatueringar. Enorma mängder tatueringar. Problemet är väl om jag ska börja fylla huden med bläck nu, så kommer alla tro att jag har väldens 30-års kris. Vilket inte är fallet. Jag tycker bara verkligen att det är enormt snyggt.

Imorgon blir det lite sovmorgon, skönt då min fyrfoting var illamående i morse och sa godmorgon redan kring sex - och vi tog första promenaden av tre (!) denna morgon, med förhoppningen att han skulle må bättre. Det gick.. sådär. Börjar inte jobba förrän 14.00 imorgon, så det ska bli skönt att sova ut. 

Godnatt allihopa. I morgon fortsätter jag full fart framåt! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: