söndag, mars 10, 2013

en återupptagen söndagstradition.

I ungefär ett halvår spenderade vi varje söndag i Beachens soffa. Tacos, umgänge, skitsnack. Kvalitetstid med fina vänner. I nästan två år (!) har jag saknat den traditionen. Ikväll var den tillbaka. Nej, jag fattar att det inte är en tradition bara för att vi gjort det en gång. Men det kommer fler, det är jag rätt övertygad om. Även om söndagsgänget inte var komplett, så kändes det som good ol' times igen...
Umgänge när det är som enklast med vänner som känner en riktigt bra. Där man kan vara sig själv. Den ena iklädd shorts. Den andra övervägde att inte ens ta på sig bysthållaren innan hon anslöt. Den tredje i OnePiece. En Cola Light, en Cola Zero och en Pepsi Max. Hade vi varit komplett sällskap hade en vanlig Coca Cola trängts på bordet också. Underbara vänner!

Dock är Sickan Hund i löpen. Höglöpen. Så förutom att hon får glida runt i trosor hemma så utsöndrar hon en fantastisk god lukt.  Det tycker i alla fall den lätt översexuelle Staffordshirebullterriern som jag lever med. Han har, sedan jag kommit hem, försökt sätta på både en prydnadskudde och mitt täcke, båda med lika taskigt resultat. Tungan hänger en halvmeter ut från munnen och han kommer troligtvis sova rätt dåligt i natt - om han inte somnar av utmattning förstås.
Mr Beach och Mari - tack för ikväll!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: