tisdag, mars 26, 2013

ännu en prrr-fect ledig dag.

 Västerås är påskpyntat. Helt underbart!

Jag älskar lediga dagar. Det känns som om jag nyttjar dem så mycket bättre nu, när de oftast faller in mitt i veckorna. Var uppe redan före åtta i morse, satte igång en tvätt. Skrev en krönika medan den snurrade. Har sedan dess färgat håret och tagit ett långt bad. Gjort mig vacker igen. Hälsat på kloklipparen tillsammans med fyrfotingen. Hämtat lite grejer på Egobird och tagit med mig min Bäst(ex)kollega ner på stan. Åt middag på Harrys - den bisarra kombinationen av pitepalt och halstrad röding. Shoppat. Fikat på nya Coffeehouse by George i Centra - mitt absoluta favoritcafé! Och städat lägenheten, renbäddat sängen och betalat räkningar. Dessutom packat upp de där sista två kartongerna som stått i badrummet och ständigt pikat mig för att jag inte orkar packa upp dem. Ha!  

Det må vara tråkigt att städa, tvätta och betala räkningar. Men jag älskar att känna njutningen av att krypa ner i rena lakan och veta att när jag kliver upp imorgon och trött hasar mig in i köket är det skinande rent. Med den tillfredställande känslan kommer jag strax att somna förnöjt.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Lolle sa...

Amazing first pic!!! :)