onsdag, mars 20, 2013

ännu en fin dag.

Det snöar ute igen. Är kallt. Jag vaknade med nya finnar. Hunden är skitjobbig. Hade sprängande huvudvärk i fyra timmar. Men jag har ändå haft en av de där riktigt bra dagarna. När jag väl hittade lite värktabletter hemma svalde jag ett par och åkte till Bäst(ex)kollegan med ett paket glass. 
(missvisande kollage. så där fräsch var jag inte alls idag. 
ledig ffs, såg ut som sunk i baggyjeans och hoodie.)

Mitt planerade kafferastsbesök resulterade i att jag tog med henne till butiken, hon shoppade lite och vi spenderade lite kvalitetstid över en middag med trubadur. Hurra! Herregud vad jag saknar denna människa, livet är inte alls lika spännande utan henne! 

I övrigt är jag tokstolt över min personal, de är grymma. Har dessutom ordnat så bästa Blomgaraget ska dekorera min butik lagom till påsk. Kommer bli fantastiskt!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: