tisdag, februari 26, 2013

tankar.

Diverse bilder från min telefon. Print screens på diverse, bilden på den söta hunden är stulen. Vissa bilder har synts på Instagram, andra inte. Det samlas alltid många bilder i min bildström. På gott och ont. Jag är nog inte bara fotonörd, jag är lika mycket bildnörd.

Fick ett meddelande på Facebook igår: "Jag blir nyfiken på hur det kommer sig att du går runt och är så öppen, godhjärtad, blåögd och sårbar samtidigt. det verkar ge dig både glädje och sorg om vartannat. är det inte jobbigt?!" Jag vet inte ens om jag ska ta det som en förolämpning eller komplimang. Personen som skrev det känner mig inte särskilt väl, det är bara en bekant som jag inte träffat på länge. 

Men är det så ni upplever mig, ni som inte känner mig? Jag skulle verkligen uppskatta om ni kan kommentera nedan, hur ni faktiskt uppfattar mig. Tack på förhand!

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

S. sa...

Jag tycker det var fint sagt.