tisdag, februari 05, 2013

snopptårtsdagen

Det finns en bloggerska som jag älskar. Och älskar att hata ibland. Men det handlar enbart om avundsjuka - då hon är sjukt snygg, underhållande och dessutom grym på både det ena än det andra. Skriva ishockey. Fotografera. Göra roliga youtube-videos. Locka håret. Dela med sig av partytricks. Klia sig bakom örat med tån. Typ.

Hur som. Jag vill ibland vara som henne. Och nu har jag chansen. Tillsammans med sina vänner har hon infört en högtid som jag vill anamma. Ska anamma! Snopptårtsdagen. Se här: 

Så för att fira att Dick på torsdag har namnsdag, vill jag baka snopptårta med mina vänner. Vem gör mig sällskap? Kom igen, det här kan bara bli succé! Snopp, tårta och kanske lite vin på det?  

Här hittar ni frökens blogg också, om även ni vill vara avundsjuka på hårsvall, utseende eller andra av hennes kvalitéer ett tag. Det brukar jag vara med jämna mellanrum. So totally worth it. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Wysteriia sa...

Svar: Haha många som tror det ;) Och dom som inte har koll på att jag bor i Dalarna brukar inte märka det :) Det hörs mer om jag pratat med mamma eller pappa innan :P

Lyckan kommer när man minst anar det ;)