onsdag, februari 13, 2013

personbästa

Satte nytt personbästa igår: lyft dem helvetes tung IKEA-garderob i platt paket. En ny OS-gren, har jag hört talas om. Utövas helst i par för bästa resultat. Idag satsade jag och Becs på att även ta någon typ av rekord i kartonglyft. Bäst poäng får man på de kartonger som innehåller porslin och andra lämpligt tunga köksprylar. För att nå toppen av denna tävlingsgren bör den även utföras i halv snöstorm och med blöta fötter. 

Imorgon testar jag lite nya grenar. Släpvagnstetris. Går ut på att rymma så mycket möbler som möjligt i ett släp. Samt lyft med matbord, soffa och säng. Gissar att resultatet blir träningsvärk.

Åter när flytten är klar och jag lyckats packa upp lite kartonger.
Då bor jag på Västerås motsvarighet till Beverly Hills. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: