måndag, februari 25, 2013

nytt jobb!

På torsdag avslutas min anställning på Egobird.com. Och på fredag, då börjar jag mitt nya jobb. Sjukt peppad, ruskigt taggad - allt tillsammans med en portion nervositet och lite sorg att lämna älskade webbshopen, Kokillgatan och framförallt Bästkollegan.

Men jäklar alltså, vad ser jag fram emot utmaningen att börja nya jobbet: som butikschef för Rut Mfl-butiken på Erikslunds Shoppingcenter. Jag har enormt mycket att lära, men även med minst lika stora möjligheter att utvecklas! Tjejerna i butiken är supersköna och mina chefer tror på mig till 100%. Nu har jag allt att bevisa - bara att ge järnet, full fart framåt!

Fy fan vilken möjlighet. Fy fan vad jag är bra. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Wysteriia sa...

Det kommer gå skitbra :D