måndag, februari 18, 2013

jag lever. knappt.

1. Alla hjärtans dag med lite solokärlek. 2. Lägg missnöjd men ändå rätt nöjd. 3. Ja tack. 4. Lyft med liten garderob. 5. Wanties. 6. Trött men ändå rätt nöjd. 7. Marqy. 8. Bästkollegans finaste frukt runt halsen. 9. Flyttmiddag. Panpizza och rödvin ur kaffekopp. 10. Gullegris. 11. Männen myser, del 1. 12. Männen myser, del 2.

Jag har flyttat. Och nästan packat upp allt. Fått finbesök från Göteborg och inte alls orkat dricka den champagnen som fortfarande ligger på kylning. Haft feber hela helgen, men ändock haft Byggare Bob och Bästaste på besök - och är nu ett gäng hyllor, tavlor och tavellister rikare på väggarna.  Sovit extremt mycket på soffan, enormt tacksam för att finbesöket strukit mig över håret, fyllt upp mitt vattenglas och rastat min hund. 

Antar att förra veckans extremstress och fullsmockade scheman resulterade i att så snart jag slappnade av slog det tillbaka. Halsmandlarna, hostan, febern. Den extrema tröttheten.

Vaknade i morse, fortfarande med feber. Skjutsade Adam till tåget och stöp sedan i säng igen. Vaknade febersvettig av ett sms som ledde till ett intressant telefonsamtal. Dagens ljus i mörkret helt enkelt. Hoppas febern snart är borta. Jag vill tillbaka till jobbet, tillbaka till vardagen igen!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Lolle sa...

Vi vill ha dig här! Krya! /skräpskvättan