söndag, februari 24, 2013

här bor jag!

Ni får ursäkta bilderna. Mobilbilder i skymning. Och att panoramabilderna är lite sneda. Men ni får i alla fall en uppfattning om hur jag bor. Det finns ett badrum också, men det är svårt att få på bild. Hallen likaså. Hur som helst - välkommen hem till mig. Kom gärna och hälsa på: Aroslund, aka Beverly Hills. 
Det finns kvar att göra. Men just nu är jag nöjd! Älskar den sekretär jag köpte begagnad. Plummer-sänglampan jag fick i julklapp. Skellefteå-loggan. IKEA-lampan i köket. Och det faktum att jag i helgen målat alla mina ljusstakar turkosa. 

Jag älskar mitt hem. 
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser JÄTTEFINT ut! Du har inrett sååå fint! Kram mamsen

Johanna - Life by Me sa...

Men åh så fint! Gillar också de turkosa ljusstakarna, och tavlan från Lagerhaus (är så ledsen att jag aldrig hann med att köpa den...:(), Skellefteåloggan (förstås! Hur har du fått tag på den?), lampan vid datorn (så cool! Hemmabygge?)Och fjärilar som druckit vin... hihi! Ser supermysigt ut :)