fredag, februari 08, 2013

#dickday - inte helt rumsrent.

Viewer/reader discretion is advised.

Jag känner inte allt för många som heter Dick. Men han har ändå namnsdag idag (läs: torsdag) och det har firats med buller och bång. Eller, nu ljuger jag. Tårtan är gjord, men firandet tar vi på jobbet imorgon. Vad skulle inte smaka bättre än lite snopp till eftermiddagskaffet? Okej. Jag gick över gränsen. Lite. Men jag tycker faktiskt att det är fasligt roligt.

To all the Dicks in the world. 

Det känns fint att fredagsfikat kommer bestå av ett stort manligt könsorgan. Och att det just nu ligger i min kyl, i väntan på att slukas av hungriga florister, klädtöntar och skräpskvättor. Ser mest fram emot/bävar för att förklara för vår engelskspråkige vän och kollega varför jag bakat den här tårtan. Vet inte om namnsdagar är något som finns i Chile? Nåväl. God hoppas jag att den är i alla fall. Det är det viktiga. And that all the Dicks in the world feel appreciated. 

Mer snopptårtor till folket.Inga kommentarer: