torsdag, februari 28, 2013

att ta farväl.

Jag hatar att säga hejdå. Det kändes som om jag gjorde slut. Ni vet, när man lämnar någon som man verkligen bryr sig om, men man samtidigt känner att man måste gå vidare. Valet var mitt, men det gör ändå ont i hjärtat. Min fina Bästkollega, ingen kommer någonsin kunna mäta sig med dig. Det blir inte detsamma utan sönderspelade låtar, Disney, fredagsmusik och allt annat fantastiskt du tillför i mitt liv. 

Fick jättefina blommor från alla på Kokillgatan 1; florister, skräpskvättor och klädförsäljare. Ungefär den största blombukett jag någonsin fått. Och Bästkollegan kom med en film. Jag påstår att björnar är farliga och elaka, hon säger annat. Så nu ska jag tydligen tänka om. Börja gilla björnar. 

Fick även ett horoskop om hur Skyttar är som chefer. Det var intressant, nu vet jag vad jag ska tänka på. För imorgon tar jag på mig en chefsroll, gör mina första timmar på Rut Mfl som butikschef. Jag är spänd, nervös och helt sjukt peppad!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: