söndag, januari 13, 2013

till Månen och tillbaka.

Efter en heldag strosande i butiker med Nordinskan åkte den lilla svarta på, tillsammans med lösögonfransar och enorma mängder mascara. Högklackarna plockades fram från sina gömmor och bubblet lades på kylning. Blomsterflickan plockade fram ostarna och kvällen kunde börja. Och vilken kväll också!
Landade till slut på Månen. Den Blå Månen. Damn this blonde hair, ingen känner igen mig längre! I alla fall inte vid första anblicken, de fick titta både två och tre gånger innan de kopplade. Kul att de minns mig i alla fall - till slut - när jag knappt varit där senaste året. Dessutom har nattklubben kommit på den briljanta idén att haka på den nya trenden att ha öppet till tre, vilket jag även passade på att testa. Sladdade in hemma närmare halv fyra i morse med högklackarna i handen, humöret på topp och en kurrande mage.

Fantastiskt kul utgång! Blomsterflickan med kompis skötte sig finfint och jag fick skriva autograf. Det som skulle kunnat göra kvällen ännu lite bättre hade varit mina två vapendragerskor. Puffan och Cougar. Larven och kossan. Det är aldrig detsamma utan er!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Lolle sa...

Ni ungdomar ;) Puss