måndag, januari 28, 2013

such a crybaby.

Jag är en känslomänniska (no shit Sherlock) som alltid har känslorna på utsidan. Känner massor, på gott och ont - hela tiden. Igår såg jag filmen The Impossible (länk till IMDb), om en familj som hamnar mitt i tsunamin. Mina tårar började med att rinna lite försiktigt, men det eskalerade. Jag grät öppet, hulkade, snyftade och bölade som värsta barnungen. 

Jag är verkligen inte söt när jag gråter. Näsan rinner, ansiktet blir högrött och ögonen svullnar upp. Inte charmig. Ibland önskar jag att jag inte var en sådan crybaby, det hade underlättat när jag försöker upprätta den där fasaden om att vara snygg.

Och filmen. Se den. Men försök vara mentalt stabila när ni ser den.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Wysteriia sa...

JAg är också en känslomänniska..på gott och ont ;) Brukar inte klara av att se gråtfilmer...herregud...gråter så jag får huvudvärk ;)