onsdag, januari 30, 2013

slagen hjälte.

Orutinerat Cederberg. Att lägga sig ner på soffan innan hunden är motionerad och maten färdig är dumt. Har en fläskpannkaka i ugnen, så snart måste jag resa mig upp igen, kolla till den. Men helst skulle jag ignorera den, låta den bli bränd. Bara för att få ligga kvar här i soffan intill hunden, klia honom under hakan och kanske sova en liten stund.

Det var ju det där med minus på sömnkontot. Det är jag expert på. Beror på alldeles för långa, många och sena telefonsamtal. Men de är så fasligt mysiga, kan inte riktigt låta bli. Vill inte låta bli heller. Men imorgon är det fredagstorsdag. Det vill säga, det är torsdag men sista arbetsdagen för veckan. Ska nämligen vara ledig på fredag, får besök för herrn på andra sidan telefonlinjen - Göteborgs Finest. 

Finbesök här i Västerås på fredag, dateday i huvudstaden på lördag. 
Kan det bli så mycket bättre? 

Eller. Jo. Om jag orkade resa mig upp och titta till den där jäkla pannkakan hade det varit ännu lite bättre. Men jag orkar inte. Jag blir så less på mig själv. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: